Politica de retur

Mai jos sunt descrise instructiunile pe care trebuie sa le urmati in cazul in care doriti sa returnati un produs achizitionat prin intermediul site-ului targetdeal.ro. Aceste instructiuni sunt prezentate aici pentru a simplifica detaliile descrise in Termenii si Conditiile site-ului care au statutul de contract la distanta si care definesc drepturile si obligatiile fiecarei parti. Acestea au fost acceptate de dvs. in momentul in care ati folosit serviciile site-ului targetdeal.ro si ati plasat comanda.

 • folositi formularul de contact de pe site sau trimiteti un email direct pe adresa contact@targetdeal.ro cu titlul "Retur comanda"
 • mesajul trebuie sa contina urmatoarele detalii folosite in momentul plasarii comenzii: nume client, numar de telefon, denumire produs
 • mesajul mai trebuie sa contina: motivul returnarii si modul in care doriti sa solutionati returul ( returnarea contravalorii produsului SAU inlocuirea produsului). Daca numarul de telefon pe care doriti sa fiti contactat este diferit de cel care a fost folosit cand s-a efectuat comanda va rugam sa-l mentionati in interiorul mesajului.
 • in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat, telefonic sau pe e-mail, de catre unul din operatorii nostri sau direct de catre Partenerul care v-a livrat comanda. Acesta va va informa care sunt pasii necesari pentru returnarea produsului.
 • politica pentru returnarea produsului depinde de Partenerul care v-a livrat comanda dar in general, ceea ce trebuie sa stiti este:
  1. Produsul trebuie sa nu contina semne de purtare, uzura sau consum. Produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.
  2. Trebuie sa expediati produsul printr-un serviciu de curierat rapid la alegerea dvs. (altul decat Posta Romana), achitati taxa de transport si specificati valoarea de ramburs: 0 (zero). Adresa la care trebuie sa trimiteti produsul o veti primi de la Partenerul nostru prin e-mail. Partenerul isi rezerva dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dvs. produsele care nu intrunesc intocmai conditiile de returnare, sunt uzate fizic sau deteriorate.
  3. Trimiteti pe adresa de e-mail a Partenerului care v-a livrat comanda un cont bancar in care solicitati restituirea contravalorii produsului.
  4. Partenerul este obligat conform legii sa va restituie banii in termen de 30 de zile de la primirea produsului.

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul sa returnati orice produs in termen de 14 zile de la primirea acestuia prin curier. Retururile care depasesc aceasta perioada pot fi efectuate numai daca indeplinesc conditiile de garantie ale produsului / serviciului.

Detalii despre produse. Politica de returnare a produselor / serviciilor comandate
Produsele si serviciile pe care dvs. le comandati vor fi furnizate / livrate / prestate / oferite doar de catre Partener si nu de catre targetdeal.ro.
targetdeal.ro nu datoreaza prestarea serviciilor sau livrarea produselor, astfel incat orice factura pentru produsul sau serviciul comandat va fi emisa doar de catre Partener si nu de catre targetdeal.ro.
In mod identic certificatele de garantie pentru produsele/serviciile comandate vor fi eliberate numai de catre Partener si nu de catre targetdeal.ro.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificand natura lipsei de conformitate. Costul returului si / sau inlocuirii produsului, va fi suportat de Partener doar in cazul in care produsul livrat este defect sau altul fata de cel comandat. In caz contrar, costurile de transport revin in responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu este specificat altfel.

In cazul produselor cu plata ramburs, daca Utilizatorul/Cumparatorul refuza plata produsului, costul aferent returnarii produsului revine Partenerului ofertant. In nicio situatie targetdeal.ro nu va putea fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate de pe site, astfel ca orice nelamurire sau diferenta ce implica costurile de livrare / returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

Produse fara drept de returnare:
Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate (cutia nedeschisa) si cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16

 • Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc)
 • Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire / igiena personala)
 • Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

Conditii pentru cererea de returnare:
* In maxim 14 zile calendaristice din momentul achizitiei puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea voucherului indiferent de motivul cererii de returnare, cu conditia ca promotia achizitionata de dvs. sa fie inca valabila. Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa contact@targetdeal.ro
* www.targetdeal.ro isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa: consumarea / prestarea / achizitionarea bunului sau serviciului.
* Daca serviciul sau produsul furnizat in schimbul voucherului presupune mai multe sedinte/proceduri/produse/servicii atunci returnarea nu se poate face daca ati folosit deja o/un sedinta/procedura/produs/serviciu. 
* Dupa perioada de expirare a promotiei/valabilitatii voucherului sau dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat pe baza de voucher nicio cerere de returnare nu va mai fi luata in considerare.
* Returnarea banilor, se face doar intr-un cont bancar, pe care clientul il ofera pentru refund.