Livrarea comenzilor

TargetDeal.ro este un site de tip marketplace, asta inseamna ca pe acest site mai multe magazine online isi listeaza produsele spre vanzare. Toate produsele vandute prin intermediul acestui site sunt expediate de catre partenerii nostri prin curierat rapid direct catre clienti.

Fiecare magazin partener colaboreaza cu una sau mai multe firme de curierat iar costul transportului poate varia in functie de magazinul partener, localitate sau greutatea coletului. Detaliile legate de valoarea transportului sunt precizate pe pagina fiecarui produs in sectiunea Termeni si Conditii Comanda.

Daca intr-o comanda se regasesc mai multe produse de la acelasi magazin partener atunci acestea vor fi cumulate intr-un singur colet pentru care se va plati o singura taxa de transport. In cazul in care intr-o comanda se regasesc produse de la mai multe magazine partener atunci se va solicita plata unei taxe de transport pentru fiecare magazin in parte.

Dupa inregistrarea si confirmarea comenzii vei primi un e-mail cu numarul coletului inregistrat la firma de curierat si cu detalii legate despre modul in care poti urmari stadiul livrarii. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon inregistrat in momentul plasarii comenzii este disponibil intrucat vei fi contactat atat pentru confirmare cat si pentru livrarea coletului. Perioada standard de livrare a coletelor este de 1-5 zile lucratoare dar in functie de sezon, evenimente meteo deosebite sau alte motive care se pot regasi pe paginile oficiale ale firmelor de curierat, pot aparea intarzieri.